Marmor blåsesand

Marmor som blåsemedium ble utviklet tidlig på 1990 tallet og har siden den gang blitt benyttet i flere ulike sammenhenger. fasaderengjøring (Notre dame) rengjøring av produksjonsutstyr bla. fikebruk, skipsindustri.

Hardhet 3,0 på Mohs Scala

Marmoren er utvunnet av Visnes Kalk på Møre, og deretter pulverisert til mikroskopiske enheter. Produktet er i utgangspunktet så rent at det benyttes til rensing av drikkevann ved flere av landets vannverk også lik den kalk som man kalker gressplenen med.

- Egenskapene til akkurat denne marmoren, med spesifikke graderinger og krystallform, gjør den unik til skånsom rensing..

- Renslig og miljøvennlig rensemetode

Det er en svært renslig metode i forhold til tradisjonelle renseteknikker som sandblåsing og bruk av kjemikalier. Noe de som utfører arbeidet setter stor pris på.

Lavt trykk

Marmoren sprøytes på veggen med en spesiell blåsemaskin med et trykk mellom en og to bar, mens tradisjonell sandblåsing krever et trykk på rundt sju bar.

Både kjemikalierens og sand til blåsing, som inneholder både tungmetaller og kvarts, forurenser miljøet. Det er umulig å unngå at store mengder skadelig avfall renner ned i grunnen under arbeidet. Marmormetoden har også vist seg å være skånsom mot fasadene som behandles, blant annet fordi det brukes lite vann.

- Dermed unngår vi problemer med vanninntrengning, smuss som trenger inn i stein og fuger samt støvutvikling. Metoden skader ikke overflaten som rengjøres og virker heller styrkende enn nedbrytende på underlaget.

Mange bruksområder

Vi kan rengjøre, rense / blåse på nesten alle typer overflater og belegg, har du noe som trenger rengjøring, rens eller som skal fjernes - blåses bort ring oss og spør.

Noen få eksempler på hva vi kan rengjøre eller fjerne raskt, effektivt og miljøvennlig:

1.Maling på murfaseder www.youtube.com/flinkemenn

2. Rens - rengjøring av naturstein, heller.

3.Bunnstoff på båter.

4.Rengjøring - rens av fasader.

3.Rust, olje, fett, fastbrent støv - belegg.

4.Lakk, rust, tectyl på alle typer kjøretøy

5.Sotskader.

6. Rengjøring av industrimaskiner / produksjonsmaskiner og lokaler.

Priser:

Selges bare i hele paller

Pris pall á 40 sekker = kr 4 275,50 eks.mva.

Gjelder henting i vårt lokale i Lillestrøm

Klikk for å endre bilde