Types of Dry Ice

Vi holder til i Egersund, nærmere bestemt Eigerøy.

I våre lokaler produserer vi tørris pellets til blåsing, og tørrisblokker til kjøling 24/7, og har en kapasitet til å produsere opptil 650 kg tørris pellets pr time, med en kvalitet som innebærer ekstra lang lagringstid i våre spesial containere.

Med våre servicebiler, kompressorer og blåseutstyr, er vi utstyrt og rigget til å utføre jobber i hele landet, og opplever vår mobillitet og bredde som en betydelig fordel for våre kunder.

Vi kan motta maskiner, verktøy, motorer, kjøretøy, møbler etc. for rengjøring i våre lokaler.

Vi har en betydelig maskinpark bestående av tørrisblåse- maskiner, presisjons tørrisblåse-maskiner, samt en betydelig maskinpark for blåsing med marmor,sand og andre produkter som kan brukes ved overflatebehandling.

Vi har en stor maskinpark bestående av høytrykksvaskere med varmt vann inntil 500 BAR, med rekkevidde opptil 100 meter.

Heavyduty Damp steamer opptil 176 grader som egner seg svært godt til rensing av overflater som feks. teglsteinsmur og fjerning av graffiti.

Vi er selvforsynt med strøm og vann der det blir nødvendig.

Ring for et gratis og uforpliktende pristilbud 51303055-95881436

BRUKSOMRÅDER:

Industrirengjøring av maskiner, utstyr og elektriske komponenter, el-tavler. Vi fjerner olje, fett, lim, fastbrent støv, bitumen,maling, lakk, blekk, rust etc. Opptil 80% raskere, enn manuell rengjøring av maskiner og utstyr..

Bygninger og lokaler, inn og utvendig hele året.

Fasaderengjøring,brannsanering, fasaderens, miljøvennlig fjerning av maling, puss, grønske, mose, tyggis, graffiti,sopp, mugg, reklamefolie, etc.

Effektiv fjerning av is på skinnegang, vekslingsspor, lokomotiv og vogntog, man slipper å ta lokomotiv og vogner inn i varme lokaler for å smelte isen. Fjerning av lakk, rust, reklame dekor, olje, fett, lim, tectyl, graffiti, fastbrent støv, rengjøring av elektriske komponenter, motor og deler, understell etc.

Båter.

Skånsom fjerning av bunnstoff, rust, lakk, maling uten å skade underlaget.